Zwart Wit sluit zaalcompetitie af met nipte winst tegen HKC

Zondag 9 maart speelde Zwart Wit haar laatste zaalwedstrijd uit in Hengelo, tegen tegenstander HKC. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel. De wedstrijd eindigde in een nipte overwinning voor de bezoekers uit Delden.

Zwart Wit nam in de eerste helft het voortouw en kwam op een kleine voorsprong te staan. Echter konden de bezoekers deze voorsprong niet verder uitbouwen en wist HKC het gat kleiner te maken. De hele eerste helft ging gelijk op en met rust stond er een 6-7 stand op het scorebord.

Na rust werd het spelbeeld er niet anders op. Beide ploegen waren gewaagd aan elkaar en de strijd ging gelijk op. Aan het einde van de wedstrijd werd pas de beslissende voorsprong genomen door Zwart Wit. De Hengelose ploeg kwam op twee punten achterstand te staan. Bij de stand 11-13 was HKC in de laatste minuut nog één keer trefzeker en daarmee zette het de eindstand op 12-13.

Zwart Wit gaat de komende twee weken in voorbereiding om van start te gaan met het tweede deel van de veldcompetitie.

Zwart Wit 3 kampioen

Zwart Wit 3 reisde af naar het Drentse De Wijk om haar kampioenwedstrijd te spelen tegen Roreko. Na een lange strijd te hebben geleverd, kwam het 3e in het laatste kwartier op voorsprong, wat leidde naar de felbegeerde titel. Met een uitslag van 14-18 is het derde senioren team van Zwart Wit kampioen geworden in de reserve 4e klasse.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *