Zwart Wit op vechtlust langs Roreko

Zwart Wit speelde afgelopen zondag uit in De Wijk. Roreko was ditmaal de tegenstander voor Zwart Wit. In de eerdere ontmoeting tussen de twee ploegen werd het 12-12, maar afgelopen weekend keerde Zwart Wit huiswaarts met de twee punten.

Roreko was de ploeg die in de beginfase de bovenliggende partij was. Zwart Wit had daarentegen zichtbaar moeite om zichzelf goed in de wedstrijd te spelen. Hiervan kon Roreko profiteren en zo kwam de Drentse ploeg op voorsprong. Na een mindere fase van Zwart Wit knokte zich het terug in de wedstrijd en wist het de achterstand in een voorsprong om te buigen. De tussenstand na één helft was 4-6.

Na rust was het stuivertje wisselen. Telkens werd er aan weerskanten gescoord. Zwart Wit bleef echter wel keer op keer aan de goede kant van de score. Met nog een kwartier op de klok werd de wedstrijd spannender en werd het een “knokwedstrijd”. Zwart Wit kwam vaak op één punt voorsprong, maar Roreko wist het gat keer op keer te dichten. Bij een stand 10-10 was het definitief afgelopen met het offensief van Roreko. De Deldenaren kwamen tweemaal tot een score, waarna ook nog een derde volgde, wat de eindstand bepaalde op 10-13 in voordeel van Zwart Wit.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *