Zwart Wit in matig duel langs Ons Clubje

Zwart Wit trad afgelopen zondag aan tegen Ons Clubje uit Glanerbrug, de nummer 7 van de ranglijst. In het wat matige duel had Zwart Wit echter geen groot probleem aan de bezoekers.

In de beginfase creƫerde de thuisploeg vele kansen, maar deze werden simpelweg niet afgerond. Ondanks het stroeve begin wist Zwart Wit na verloop van tijd het heft in handen te nemen. De bezoekers uit Glanerbrug hadden bijna tot geen antwoord op de treffers van Zwart Wit. Hierdoor kon de Deldense ploeg de voorsprong langzaam uitbreiden. Toch liet Zwart Wit af en toe een steekje liggen in de verdediging, waar Ons Clubje van wist te profiteren. Bij rust was het verschil dan ook nog maar 2 punten (7-5).

Na rust was het echter ook geen hoogstaand korfbal wat beide ploegen lieten zien, maar Zwart Wit wist wel het verschil groter te maken. Dit kwam mede doordat Zwart Wit schotvaardiger was dan Ons Clubje in de tweede helft. Naarmate de wedstrijd vorderde deed Ons Clubje af en toe wat terug, maar bracht het Zwart Wit nooit in groot gevaar. Het verschil werd aan het einde van de wedstrijd terug gebracht naar vier doelpunten, wat de eindstand bracht op 17-13 voor de thuisploeg.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *