Zwart Wit hervat veldcompetitie met overwinning

Zondag 29 maart speelde Zwart Wit haar eerste competitiewedstrijd op het veld. EKCA uit Arnhem is één van de ploegen die Zwart Wit dit seizoen in beide competities treft. Zwart Wit wist te winnen van EKCA op eigen veld met 14-7.

Zwart Wit was in de eerste paar minuten nog zoekende naar het goede spel. Verdedigend hier en daar wat slordigheden, maar ook aanvallend liep het wat stroef. Daarnaast maakten de weersomstandigheden en het modderige veld het voor beide teams er ook niet gemakkelijker op. Maar na verloop van tijd was de thuisploeg de bovenliggende partij en zo konden via 4-3 voorsprong verder uitbreiden naar een 10-4 stand bij rust.

Na de korte onderbreking werd het spel wat minder. Beide ploegen hadden moeite met de afronding wat ook resulteerde in weinig doelpunten. Ondanks dat bleef Zwart Wit wel op een ruime voorsprong en de Arnhemse ploeg kon het gat zelf ook niet kleiner maken. Het slotakkoord was voor Zwart Wit die de 14-7 mocht aantekenen en zo pakte het thuis een belangrijke overwinning.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *