Zwart Wit hervat de competitie met een nederlaag

Voor Zwart Wit stond op zaterdag 10 januari een wedstrijd gepland tegen de Enschedese ploeg DOS-WK. De Enschedeƫrs die hetzelfde aantal punten hebben als de ploeg van Ger Dieters, doen ook nog mee voor het eventuele kampioenschap.

Alleen begon de Deldense formatie niet sterk aan de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut nam DOS-WK het initiatief en zo liep Zwart Wit meteen achter de feiten aan. Bij een 4-0 stand had DOS-WK al een klein gat geslagen, waar de bezoekers pas hun eerste treffer scoorden. Dichterbij dan een marge van 2 liet de Enschedese ploeg het niet komen. Bij een 5-3 stand werd de voorsprong groter en groter en gingen de teams rusten bij een tussenstand van 12-7.

In de tweede helft moesten de Deldenaren ander spel laten zien en zo waren de eerste twee treffers voor Zwart Wit. Maar ook daarna zat er niet de felheid en de strijd erin om DOS-WK echt in gevaar te brengen. Aanvallend ging het moeizaam, maar ook in de verdediging kon Zwart Wit niet de druk geven die ze wilden geven en kon DOS-WK via goede aanvallen tot afronding komen. In het laatste gedeelte van de wedstrijd wist de thuisploeg de stand verder uit te breiden en sloot Zwart Wit de wedstrijd af met een treffer. Eindstand: 18-13.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *