Zwart Wit haalt er niet meer uit dan gelijkspel

Voor Zwart Wit was de thuiswedstrijd tegen HKC uit Hengelo de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. In een gelijk opgaande strijd werden de punten na 60 minuten spelen uiteindelijk gedeeld.

Het beginoffensief was voor de bezoekers. Kort hierna volgde er een score van Zwart Wit wat de stand weer gelijk trok. Dit was kenmerkend voor de hele wedstrijd, want er werd vaak om beurten gescoord. Tweemaal wist Zwart Wit op een voorsprong van twee doelpunten te komen, maar wist dit niet verder uit te breiden, waardoor HKC weer kon aanhaken. De thuisploeg ging wel met een voorsprong van 8-7 de kleedkamer in.

Na rust lag het scorend vermogen iets lager, maar bleef het ook geruime tijd spannend. Zwart Wit had het af en toe lastig met het achter verdedigende HKC en de Hengelose ploeg kreeg ook niet al te veel ruimte door het verdedigende werk van de Zwart Witten. Aan het einde van de tweede helft gingen de scores weer gelijk op. Zwart Wit stond kort voor tijd met 13-12 voor, maar ook nu wist HKC aan te sluiten en maakte de gelijkmaker. Hoewel HKC op het laatst nog een opgelegde kans kreeg, werd deze niet benut. Hiermee bleef de stand op 13-13 en was dit tevens het eindresultaat van deze derby.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *