Zwart-Wit gaat op safari!

Zaterdag 15 februari 2014 gaan we met alle jeugdteams van Zwart-Wit op safari. Deze zaterdag vindt namelijk de leukste optocht van Delden plaats: de kindercarnaval optocht!

Wij hopen met zoveel mogelijk jeugdteams van Zwart-Wit mee te lopen. Daarom vragen we jou om 15 februari 13:30 uur in je Zwart-Wit shirt naar de parkeerplaats van sporthal De Reiger te komen. Het thema van de kindercarnaval is: ‘wereld’. Vandaar dat we met de gehele vereniging op safari gaan. Voor een masker wordt gezorgd!

We verwachten jullie natuurlijk allemaal! Mocht je echt niet kunnen, meld je dan af door een e-mail te sturen naar: korfbalzwartwit@live.nl.

Planning

13.30 uur: Verzamelen kindercarnaval optocht bij Sporthal de Reiger (Bernhardstraat / hoek Reigerstraat)

14.00 uur: Start kindercarnaval optocht

15.30 uur: Groot Kinder Carnavals Feest in Sporthal de Reiger met medewerking van DE DIKDAKKERS COWBOYS & INDIANEN KIDZ SHOW!! Zij zijn bekend van de hits ‘Het Vliegerlied’, ‘Cowboys en Indianen’ en ‘Het Bobsleelied’.

16.30 uur: Prijsuitreiking kleurwedstrijd & optocht

17.00 uur: Kinder Carnavals Disco

Route

Sporthal de Reiger / Reigerstraat (verzamelen) – Bernhardstraat – Spoorstraat – Stationsstraat – Dr. Gewinstraat – Zuiderhagen – Langestraat – Nieuwstraat – Peperkampweg – Spoorstraat – Bernhardstraat – Sporthal de Reiger / Reigerstraat.

Voor meer informatie: www.kindercarnavaldelden.nl.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *