Zwaarbevochten overwinning voor Zwart Wit

In ronde vier van de competitie ging Zwart Wit op bezoek bij Ons Clubje uit Glanerbrug. In een niet al te zinderende wedstrijd was het uiteindelijk Zwart Wit dat met winst huiswaarts keerde.

Zwart Wit dat matig aan de wedstrijd begon kwam al vroegtijdig op een achterstand. Door een aantal herhalende fouten maakte de Deldense ploeg het zich onnodig moeilijk waar Ons Clubje van wist te profiteren. De kansen die ze dan ook kregen, vielen door de korf en Ons Clubje kon tot een 6-1 voorsprong komen. Na verloop van tijd had Zwart Wit een wat betere fase en kwam het zelfs op gelijke hoogte (6-6). Niet veel later kwam Zwart Wit langszij en ging het de kleedkamers in met een 6-8 voorsprong.

Na rust wisten beide teams niet echt wat te brengen. Er werden veelal kansen gecreƫerd, maar de afronding was aanzienlijk onder de maat. Echter was de strijd nog niet gestreden, want in de laatste fase van de wedstrijd kwam de ploeg uit Glanerbrug op gelijke hoogte (10-10). Voor Zwart Wit liep het de vorige keer minder goed af, maar nu schoot Zwart Wit zich naar een zwaarbevochten overwinning toe, door nog twee keer te scoren. Eindstand: 10-12.

Marijn - Bart