Teleurstellende middag voor Zwart Wit

Het was voor Zwart Wit weer de eerste veldcompetitiewedstrijd met als tegenstander EKC Nääs uit Enschede. Een tegenstander waarmee de thuisploeg Zwart Wit het altijd lastig heeft.

Zwart Wit begon redelijk aan de wedstrijd en Nääs had in het begin de nodige moeite om lekker in de wedstrijd te komen. In deze fase deed Zwart Wit hier haar voordeel mee en kon het een kleine voorsprong pakken van 3-1. De periode hierna hadden beide ploegen het lastig om tot scoren te komen. Zwart Wit had moeite om een goede rebound te zetten en had veel éénschotsaanvallen, omdat het schoot op de verkeerde momenten. Nääs had daarentegen af en toe moeite met de verdedigende druk en kwam niet tot afronding. Na 35 minuten speeltijd stond er een tegenvallende stand van 4-3 op het scorebord.

Na de rust werd het spel er niet veel beter op. Beide ploegen bleven moeite hebben met de afronding, maar Nääs wist wel in de tweede helft op meer inzet op gelijke hoogte te komen. Zwart Wit liet zich op dat gebied aftroeven. Wanneer de wedstrijd bijna tot haar einde kwam, ging de Enschedese ploeg over Zwart Wit en ging het in de laatste minuten met de winst er vandoor. De eindstand werd bepaald op 5-6 voor Nääs.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *