Rudi Struijk nieuwe hoofdtrainer D.K.V. Zwart-Wit

Vanaf komend seizoen is Rudi Struijk de nieuwe hoofdtrainer/coach van de Deldense korfbalselectie. Struijk maakt de overstap van de Enschedese S.K.V. Vakgericht naar D.K.V. Zwart-Wit in Delden.

Het bestuur van Zwart-Wit is zeer verheugd met het aanstellen van Rudi Struijk als hoofdtrainer. De huidige hoofdtrainer Imko Smit blijft volgend seizoen samen met Marko Wiggers de training en coaching van de selectie ondersteunen. Struijk, Smit en Wiggers zullen gezamenlijk een nieuwe impuls geven aan de kwaliteit van de Deldense selectie. Ook Rudi Struijk is blij met de mogelijkheid die D.K.V. Zwart-Wit hem biedt. “Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik zit zeker op mijn plek bij Zwart-Wit. Ik kijk uit naar volgend seizoen!” Struijk kent al enkele spelers, aangezien Vakgericht en Zwart-Wit elkaar huidig seizoen maar liefst vier keer treffen.

De 31-jarige trainer heeft zelf gekorfbald in de selectie van KV Rigtersbleek in Enschede. Hier is hij ook begonnen als jeugdtrainer van de A-junioren en de B-aspiranten. Zes jaar geleden maakte Struijk de overstap van jeugdtrainer naar trainer/coach bij TOP (V) 2. Hier heeft hij de eerste ervaringen als seniorencoach opgedaan. Sinds het seizoen 2013/2014 is Rudi Struijk als hoofdtrainer verbonden aan S.K.V. Vakgericht.

Over D.K.V. Zwart-Wit
De eerste selectie van D.K.V. Zwart-Wit speelt zowel in de zaal als op het veld in de derde klasse. Naast de eerste selectie heeft D.K.V. Zwart-Wit nog drie seniorenteams en één midweekteam. Verder heeft de vereniging een enthousiaste en bloeiende jeugdafdeling, waar (naast sportieve resultaten) veel aandacht is voor sfeer en clubactiviteiten.Rudi Struijk

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *