Zwart-Wit zegt “ja” tegen kledingplan!

Zoals bij alle leden inmiddels bekend is, zijn we bij Zwart-Wit al een tijd bezig met het kledingplan.

Woensdagavond 12 februari om 20:00 uur vond de bijzondere ledenvergadering met het onderwerp ‘kledingplan’ plaats. Het was mogelijk de nieuwe tenues te bekijken en de ontwikkelingen van het plan te horen. Ook waren de betrokken personen zo ver, dat een stemronde gehouden werd om het plan door te laten gaan, of niet. Alle leden vanaf 15 jaar mochten stemmen en de opkomst was dan ook groot genoeg om de stemronde volgens de statuten geldig te verklaren.

Er waren 31 aanwezigen en 10 volmachten. Na een introductie van onze voorzitter en leden van de PR over de onderbouwing van het plan, werd de stemronde gehouden. Kennelijk was het een duidelijk verhaal en een goed plan, gezien er volmondig “ja” tegen het kledingplan werd gezegd.

Hoe nu verder?

Er zijn al vele opties voor sponsoren. Deze opties worden nu op contract vastgelegd. Daarna zal een officieel doorpasmoment voor alle leden plaatsvinden. Als het doorpasmoment heeft plaatsgevonden, wordt de kleding besteld en gedrukt. De officiële teamkleding zal gepresenteerd worden tijdens de opendag, zaterdag 19 april 2014

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *