Zwart Wit wint van het Arnhemse EKCA

In speelronde drie trad Zwart Wit aan tegen EKCA/ImpactPersoneel. De laatste ontmoeting tussen deze twee ploegen was drie jaar geleden, waar Zwart Wit één keer wist te winnen van EKCA en in de andere wedstrijd werden de punten verdeeld.

Zwart Wit kwam goed uit de startblokken deze wedstrijd. Binnen een tijdsbestek van ongeveer 10 minuten had de thuisploeg al een klein gat geslagen. Na deze goede start kende Zwart Wit echter een wat mindere fase. EKCA begon met achterverdedigen waar Zwart Wit soms moeite mee had, maar ook de afronding van Zwart Wit werd minder. Hierdoor kon EKCA de aansluiting vinden en het verschil weer minimaal maken. Ondanks het iets mindere spel, kon Zwart Wit wederom uitlopen en bracht het de stand op 8-5 bij rust.

Wanneer beide ploegen weer opgesteld in het veld stonden, ontstonden er zo nu en dan wat rommelige fases. Beide ploegen wisten overigens wel kansen te creëren, maar deze werden niet afgerond. EKCA wist in de tweede helft Zwart Wit niet meer echt in gevaar te brengen, want de keren dat de bezoekers scoorden, had de Deldense ploeg hier een antwoord op. Nadat de laatste fase van de wedstrijd was ingegaan, hadden de Zwart Wit een zodanige voorsprong opgebouwd dat het de wedstrijd rustig kon uitspelen. Het slotakkoord was voor de EKCA en bracht hiermee de eindstand op 13-9.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *