Zwart Wit wint relatief makkelijk van Ons Clubje in laatste thuiswedstrijd

Voor Zwart Wit was dit voorlopig de laatste thuiswedstrijd op het veld, want het volgende duel spelen de Zwart Witten in Enschede tegen Vakgericht. Afgelopen zondag was Ons Clubje de tegenstander en Zwart Wit wist hier relatief makkelijk mee af te rekenen. Eindstand: 18-10.

 Net zoals afgelopen wedstrijd tegen HKC begon Zwart Wit ook goed aan de wedstrijd tegen Ons Clubje. En wederom nam Zwart Wit in de beginfase een kleine voorsprong (3-0). Desondanks kon Ons Clubje enigszins de aansluiting vinden, maar echt gevaar brachten ze niet met zich mee. Tot tweemaal toe kwamen de bezoekers op twee punten achterstand te staan (bij 4-2 en 5-3), maar dichterbij is de Glanerbrugse ploeg nooit gekomen. Voor rust kwam Zwart Wit driemaal op rij tot afronding en bracht het de ruststand op 8-3. In de eerste helft liet Zwart Wit bij vlagen mooie aanvallen zien, maar aan de andere kant had de stand er anders uit kunnen zien, want Ons Clubje was wat ongelukkig met de afronding.

De tweede helft liet Zwart Wit iets meer de touwtjes vieren, waardoor Ons Clubje wat makkelijker en vaker tot schot kon komen. Zo nu en dan viel er wel een doelpunt, maar de echte scherpte misten ze wel om het Zwart Wit moeilijk te kunnen maken. Ondanks dat Zwart Wit makkelijk tot afronding kwam, was het niveau aan Zwart Wit kant niet altijd even goed. Aanvallend namen ze zo nu en dan de verkeerde keuze om af te ronden en verdedigend was er niet altijd de focus. Toen eenmaal de stand van 16-8 voor de thuisploeg op het scorebord stond, was het duidelijk dat Zwart Wit dit niet meer uit handen zou gaan geven. Beide ploegen scoorden in de eindfase nog tweemaal, wat de eindstand bracht op 18-10.

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *