Zwart Wit verliest opnieuw van DKOD

In het weekend van Pasen was DKOD uit Heelsum de tegenstander van Zwart Wit. De eerdere ontmoeting die in Delden plaatsvond was in het voordeel van de bezoekers, maar ook dit keer werd de eindstand (14-7) bepaald in het voordeel van DKOD.

In de beginfase van de wedstrijd ging de strijd tussen de twee ploegen gelijkwaardig op. Er werd aan beide kanten niet veel gescoord, want beide ploegen maakte het elkaar lastig in de verdediging. Na een lange periode waarin niet werd gescoord, was het DKOD die weer tot afronding kwam en zo een klein gat wist te slaan. Bij Zwart Wit bleef het aanvallend verdacht rustig en op de momenten dat ze opgelegde kansen kregen, werden deze niet afgerond. Hierdoor ging de Deldense ploeg met een achterstand van 7-4 de rust in.

Na rust bleek dat Zwart Wit ook moeite had met scoren. Daarentegen had DKOD ook veel aanvallen nodig om tot die afronding te komen. Ook na enkele wisselingen mocht het niet baten bij Zwart Wit. DKOD speelde de wedstrijd goed uit en liet het Zwart Wit met lege handen naar huis gaan. Eindstand: 14-7 in het voordeel van de thuisploeg.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *