Zwart Wit verliest laatste thuiswedstrijd tegen DWS

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen werd niet gewonnen door Zwart Wit, maar door de bezoekers uit Kootwijkerbroek. DWS had in de tweede helft het vizier scherper staan dan Zwart Wit, waardoor DWS met twee punten huiswaarts keerde.

De twee ploegen kende een gelijkwaardige start van de wedstrijd. In de beginfase was DWS even de bovenliggende partij, maar daar bracht Zwart Wit snel verandering in. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Zwart Wit steeds beter in de wedstrijd. Ondanks het goede spel had de Deldense ploeg ook haar slordigheden, met name pass fouten, waar DWS gelijk mee af wist te rekenen. Beide ploegen konden geen gat slaan, omdat er aan weerskanten werd gescoord.

In de tweede helft had Zwart Wit duidelijk lastiger. De tegenstander gaf wat meer druk, maar ook nam Zwart Wit verkeerde beslissingen en kwam het vaak niet tot afronding. DWS had in de tweede helft ook last van opstartproblemen, maar kwamen deze uiteindelijk te boven. En doordat de formatie uit Kootwijkerbroek beter in het spel kwam, kwamen ze op een comfortabele voorsprong, wat doorslaggevend was voor de eindstand. De teller eindigde op 9-16, in het voordeel van DWS. Daarnaast stond deze laatste thuiswedstrijd in het teken van afscheid, want aanvoerdster Martine Stubbe stopt met korfballen na dit seizoen. Ook werd coach Ger Dieters na afloop van de wedstrijd bedankt voor zijn inzet van de afgelopen twee jaren.

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *