Zwart Wit verliest in Apeldoorn van Atalante

Afgelopen zondag is het Zwart Wit niet gelukt om een eventuele stunt uit te halen bij Atalante in Apeldoorn. Atalante was deze middag schotvaardiger dan Zwart Wit en zette de Deldenaren met duidelijke cijfers (17-7) aan de kant.

In het begin van de wedstrijd kon Zwart Wit nog meekomen, maar al snel bouwde Atalante een comfortabele voorsprong op. Het grote verschil zat hem vooral in de afronding van kansen. Waar Zwart Wit maar één keer tot scoren kwam, was het Atalante die effectiever met de kansen omging. Bij rust (8-1) had de thuisploeg de wedstrijd compleet in eigen handen.

Na rust kwam Zwart Wit iets beter in het spel en kwam het aanvallend er ook beter aan te pas. Maar Atalante had op elk moment van de wedstrijd de regie in handen. Wat ook een voordeel van de thuisploeg was, dat het over veel schijven wist te scoren. Zwart Wit kon hier echter weinig tegen inbrengen en zo raakten de bezoekers nog verder op achterstand. Na zestig minuten speeltijd liet Atalante zien dat het de terechte kampioen is. Eindstand: 17-7.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *