Zwart Wit vergeet wedstrijd op slot te gooien

Zwart Wit treft dit seizoen meerdere malen tegenstanders die voor Zwart Wit bekend zijn, waaronder Ons Clubje uit Glanerbrug. In eigen hal mocht Zwart Wit aantreden tegen de bezoekers van Ons Clubje, wat resulteerde in een nipte overwinning voor Zwart Wit.

 De thuisploeg kende een goede start in de beginfase. Binnen het eerste kwartier kwam Zwart Wit op een 4-0 voorsprong te staan. Ons Clubje wist in het tweede gedeelte van de eerste helft terug te komen tot een 6-4 achterstand, maar aan de kant van Zwart Wit bleef men scoren. De kleedkamers werden opgezocht met een stand van 10-6 voor de Deldenaren.

Na rust speelde Zwart Wit een mindere helft. Het spel werd wat slordig en werden er onnodige fouten gemaakt, waar Ons Clubje van wist te profiteren. Een keer in de wedstrijd was de marge 5 doelpunten (12-7), maar met strijdlust knokten de bezoekers zich terug in de wedstrijd. Hierdoor werd het nog een wedstrijd, want Zwart Wit vergat de wedstrijd op slot te gooien. Richting de eindfase kwam Ons Clubje steeds dichterbij, wat de stand zelfs op 14-13 bracht. Met een belangrijke treffer voor Zwart Wit, kreeg de thuisploeg nog enigszins een beetje lucht, maar de bezoekers bleven ervoor gaan. Uiteindelijk was de ploeg uit Glanerbrug nog één keer trefzeker en werd de eindstand bepaald op 15-14.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *