Zwart Wit te sterk voor Vakgericht

Waar Zwart Wit veel moeite had om winst te behalen in de uitwedstrijd, had het nu vrij vroeg de touwtjes in handen. Vakgericht was eigenlijk geen moment gevaarlijk om wat terug te doen tegen Zwart Wit.

De eerste paar minuten van de wedstrijd begon gelijk opgaand. Over en weer werd er gescoord, maar al vrij snel werd duidelijk dat Zwart Wit het betere spel had. De thuisploeg kwam onder de verdedigende druk uit en wist in de eerste helft een comfortabele marge op te bouwen. Zelf gaven de Zwart Witten goede druk in de verdediging, waardoor de studenten niet verder kwamen dan drie doelpunten. Ruststand: 8-3.

Na rust kwamen beide ploegen niet goed uit de verf. Vele kansen werden er gecreƫerd, maar de afronding was matig in deze periode. Echter had Zwart Wit wel elke keer een antwoord op de doelpunten die Vakgericht maakte. Dus de ruime voorsprong werd behouden door de Deldenaren. Na verloop van tijd kwamen er met vlagen goede momenten voorbij, maar beide ploegen waren niet constant genoeg om hetzelfde niveau vast te houden. Het slotakkoord was voor de bezoekers wat de eindstand bracht op 16-10 voor Zwart Wit.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *