Zwart Wit rekent ook af met Ons Clubje

In Glanerbrug werd op zondag 8 februari de wedstrijd gespeeld tussen Ons Clubje en Zwart Wit. Beide ploegen wisten niet hun maximale niveau te halen deze middag, maar desondanks ging Zwart Wit zonder moeite met twee punten naar huis.

De eerste treffer was voor de thuisploeg Ons Clubje. Zwart Wit kwam al snel in de achtervolging, waarna ze de wedstrijd wisten te controleren. De ploeg uit Glanerbrug kon eigenlijk geen enkel moment de bezoekende ploeg in gevaar brengen. Alleen wisten de Deldenaren de voorsprong niet verder uit te bouwen. Dat resulteerde in een niet al te ruime voorsprong bij rust voor Zwart Wit. Ruststand: 2-6.

Na rust kwam Zwart Wit zelf wat beter tot afronding, waar het in de eerste helft veel kansen nodig had om de korf te vinden. Mede hierdoor werd het ook makkelijker voor Zwart Wit om een goed resultaat neer te zetten. Zo nu en dan kwam Ons Clubje er nog wel aan te pas, maar het kwam allemaal al veel te laat voor de thuisploeg. Via een 4-13 voorsprong kon Zwart Wit de eindstand neerzetten van 7-16.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *