Zwart Wit op kampioenskoers

Zwart Wit heeft afgelopen zondag een stap in de goede richting gezet, om het kampioenschap binnen te slepen. De overwinning op Koru uit Uffelte zorgde ervoor dat de Deldenaren drie punten los komen te staan op directe concurrenten DOS-WK en Nääs. Zwart Wit won bij Koru met duidelijke cijfers: 10-19.

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijkwaardig op, maar al snel namen de bezoekers uit Delden het initiatief. Via een gelijke stand nam Zwart Wit de voorsprong en bleef het in de wedstrijd voortdurend aan de goede kant van de score. Ondanks het betere spel kon Zwart Wit niet uitlopen naar een comfortabele voorsprong. De tussenstand was 7-9 in het voordeel van Zwart Wit.

In de eerste fase van de tweede helft, liet Zwart Wit steken vallen, waardoor Koru kon blijven aanhaken. Deze fase was maar van korte duur en zette Zwart Wit de goede lijn voort. Het offensieve geschut van Koru hield op toen de Deldense ploeg op vier punten voorsprong kwam te staan. Door het eigen spel te blijven spelen wist Zwart Wit de score verder uit te bouwen, wat uiteindelijk resulteerde in een duidelijke overwinning voor Zwart Wit. Uitslag: 10-19.

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *