Zwart Wit maakt het zichzelf te lastig

Voor de tweede keer dit jaar trof Zwart Wit het Glanerbrugse Ons Clubje. Wederom had de ploeg uit Delden moeite om zichzelf te belonen en afstand te nemen van Ons Clubje. In de eerste helft nam Zwart Wit een kleine voorsprong, maar in het tweede bedrijf maakte Zwart Wit het zichzelf te moeilijk.

Zwart Wit speelde met name de 1e helft een prima wedstrijd. Hoewel de eerste treffer voor de thuisploeg Ons Clubje was, wisten de bezoekers via een reeks doelpunten op een voorsprong te komen. Het was nu Zwart Wit die de bovenliggende partij was. Steeds maar weer konden de Deldenaren een veilige marge behouden en ging het met een 4-7 voorsprong de rust in.

Na rust stond er een heel ander Zwart Wit in het veld. De eerste fase na rust speelde ze hetzelfde spel als in de eerste helft, maar de periode die hierna aanbrak was het helemaal zoek bij Zwart Wit. Aanvallend kwam Ons Clubje dichterbij en kans na kans werd gemist aan Zwart Wit kant. Na een redelijke tijd droog te hebben gestaan, kwam er weer eens een score van Zwart Wit. Echter kwam Ons Clubje zo dichtbij dat het kort voor tijd een stand van 9-10 op het scorebord stond. Beide ploegen wisten nog één keer te scoren en hiermee werd de eindstand bepaald op 10-11.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *