Zwart Wit laat thuis dure punten liggen tegen Steeds Hooger

In de thuiswedstrijd van zondag 19 april heeft Zwart Wit, in de strijd tegen degradatie, dure punten laten liggen, ondanks dat het deze middag erin had gezeten tegen Steeds Hooger. Door deze nederlaag staat Zwart Wit vijf punten achter de Zwaluwen en wordt klassenbehoud voor de Deldense ploeg steeds lastiger.

De scherpte was er niet bij Zwart Wit in de eerste helft. Ze lieten teveel toe in de aanvalsopzetten van Steeds Hooger, waardoor de Apeldoornse formatie lekker in de wedstrijd kon komen. Daarentegen bracht Zwart Wit aanvallend zelf ook te weinig, waardoor het lastig om in de sporen van Steeds Hooger te kunnen blijven. Ook was het spel aan de kant van Zwart Wit wat rommelig en hierdoor liep de aanval niet altijd even vloeiend. Halverwege keken de Deldenaren tegen een achterstand aan van vier doelpunten, een stand die na rust wel goed te maken was.

Na rust liet Zwart Wit met vlagen zien dat het wel tegenstand kon bieden tegen Steeds Hooger. En bij Steeds Hooger liep het in de tweede helft niet zo goed als in de eerste helft. Hiervan kon Zwart Wit van profiteren en kwam langzaamaan dichterbij. Naarmate de tweede helft vorderde bleef het in de aanval van Steeds Hooger stil. De thuisploeg was zodanig dichterbij gekomen dat de stand van 12-13 op het scorebord stond. En juist op dit punt van de wedstrijd had Zwart Wit de Apeldoornse ploeg kunnen pakken, maar kon het niet. Steeds Hooger herpakte zich op het juiste moment in de eindfase van de wedstrijd en kwam weer tot scoren, waardoor uitzicht op punten voor Zwart Wit aan hun neus voorbij gingen. Steeds Hooger wist nog driemaal te scoren en bracht het de eindstand op 12-16.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *