Zwart Wit laat punten liggen in Enschede

Zwart Wit laat in de ontmoeting met EKC Nääs dure punten liggen, die van belang hadden kunnen zijn om aansluiting te houden bovenin. Met dit verlies is het verschil met de nummer één al zes punten.

Na een paar minuten zette de thuisspelende ploeg Nääs de 1-0 op het scorebord. Kort daarop volgde er een doelpunt van Zwart Wit, wat de stand op gelijke hoogte bracht. Pas na geruime tijd te hebben gespeeld werd het verschil gemaakt door de Enschedeërs. Ook al creëerde Zwart Wit genoeg kansen, maar deze werden niet afgerond. Een andere oorzaak wat Nääs op voorsprong bracht was, waren de opgelegde kansen die werden benut, doordat Zwart Wit een aantal fouten maakte. De kleedkamers werden opgezocht met een 9-6 ruststand.

Na rust veranderde er niet veel aan de wedstrijd. De Enschedese ploeg bleef elke keer aan de goede kant van de score, terwijl Zwart Wit geleidelijk aan de aansluiting kon vinden. Dit ging echter niet zonder slag en stoten, want Nääs hield Zwart Wit verdedigend ver van de korf af. Toen de eindfase aanbrak bij een stand van 11-10, mochten beide ploegen nog één doelpunt bijschrijven en bepaalde het de eindstand op 12-11.

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *