Zwart Wit geeft wedstrijd uit handen

Koploper Duko was afgelopen zondag de tegenstander van Zwart Wit. Van de twee ploegen heeft Duko de betere papieren en uiteindelijk bleek dit zo te zijn. De Duivense ploeg boekte een duidelijke overwinning: 10-20.

De beginfase was voor de thuisploeg, die zeer goed uit de startblokken kwam. Via vier doelpunten op rij was Zwart Wit de betere in de wedstrijd. Echter konden de Deldenaren deze voortvluchtige start niet vasthouden en liet het Duko terug in de wedstrijd komen. Zwart Wit moest maar liefst zeven treffers incasseren, voordat het zelf weer eens tot afronding kwam. Toch was het Duko die met vier treffers de ruststand op 5-11 bracht.

Nadat de twee ploegen de kleedkamers uitkwamen en klaar stonden om aan het tweede bedrijf te beginnen bracht Zwart Wit snel na rust de stand op 7-11. Maar ook nu wist Duko controle te houden en wist geleidelijk aan de voorsprong verder uit te breiden. Vanaf dat moment kwam Zwart Wit moeilijk tot afronding en kwam het weinig tot scoren. De wedstrijd werd zelfs bij een stand van 9-18 ongeveer 10 à 15 minuten stilgelegd, vanwege omstandigheden bij de scheidsrechter. Nadat er een plaatsvervangend persoon voor de scheidsrechter in het veld kwam te staan, werden de laatste minuten nog uitgespeeld. Hoewel de wedstrijd al gespeeld was werd er in totaal nog drie keer gescoord, totdat de wedstrijd aan zijn einde kwam. Eindstand: 10-20.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *