Zwart Wit begint met verlies tegen Olympus ‘58

In de eerste ronde van de nieuwe zaalcompetitie mochten de Zwart Witten het opnemen tegen tegenstander Olympus ’58 uit Doetinchem. De wedstrijd die lange tijd gelijk op ging, eindigde toch in het voordeel van de bezoekers.

Het was Olympus ’58 dat voor de eerste score zorgde en de 0-1 op het scorebord zette. Al vanaf het begin wisten beide teams in de verdediging veel druk te geven, waardoor er aan weerskanten niet veel werd gescoord. Aan Zwart Wit kant kwamen er slechts bij vlagen goede aanvallen uit en hiervan wist Olympus te profiteren. De hele eerste helft wisten ze de voorsprong te behouden. Zwart Wit zocht de kleedkamer op met een minimale achterstand van 4-5.

Na rust wist ook niet echt één van de twee teams potten te breken en waren er in fases doelpunten te zien. Echter werd de wedstrijd wat spannender in de eindfase. Zwart Wit had zich goed terug geknokt nadat het wat verder achter had komen te staan. Bij een stand van 10-10 gingen de laatste minuten in. Olympus wist op dit belangrijke moment de 10-11 te maken, maar ook al probeerde de thuisploeg van alles, het was niet genoeg. De Doetinchemse ploeg nam ook de laatste treffer voor haar rekening en bepaalde de eindstand op 10-12.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *