Voorbeschouwing komend weekend

Zo. 26/01 – 14:45 uur – Sporthal Elderveld, Arnhem
Zwart-Wit 1 is het nieuwe jaar goed begonnen met 2 belangrijke overwinningen op rij. Kunnen ze deze koers vasthouden? Momenteel staat ons vlaggenschip op een gedeelde 2e plaats in de 3e klasse I. Om deze plaats te behouden, moet zondag gewonnen worden van EKCA, Arnhem. In de thuiswedstrijd is dit prima gelukt (uitslag 13 – 9), maar weet het team van Ger Dieters ook in Arnhem de punten te veroveren?

Zo. 26/01 – 16:20 uur – De Pathmoshal, Enschede
Zwart-Wit 3 gaat naar Enschede om daar Rigtersbleek 3 te treffen. Ondanks het feit dat ons 2e selectie team nog ongeslagen bovenaan staat, werd er in de laatste 2 wedstrijden toch wat minder overtuigend gespeeld dan in het eerste deel van de zaal competitie. Men moet weer even in het spel komen, zo lijkt het. Rigtersbleek (nr. 2 in de reserve 4e klasse ZC) achtervolgt Zwart-Wit 3 nog steeds, ook al is het verschil in punten aanzienlijk. Een overwinning kan ze definitief afschudden.

Zo. 26/01 – 12:15 uur – Sporthal Sluiskade, Almelo
Zwart-Wit 2 heeft voor de afwisseling een uitwedstrijd waarvoor ze geen “dagje uit” hoeven te plannen. Ze spelen tegen het altijd lastige AKC 3. Bij het vorig treffen in eigen hal, had Zwart-Wit niet genoeg bij te zetten om de punten in Delden te houden (uitslag 8 – 17). Daarbij staat het team momenteel onderaan in de reserve 2e klasse L. Om in de klasse te kunnen blijven, is een overwinning dus noodzakelijk!

Zo 26/01 – 10:00 uur – De Pathmoshal, Enschede
Zwart-Wit 4 ligt ook nog steeds op kampioens koers. Kunnen ze omgaan met deze druk? Dat mogen ze laten zien in de wedstrijd tegen DOS-WK 6, dat momenteel de 2e plek in de reserve 7e klasse G bezet en daarmee ook nog steeds zicht heeft op de koppositie. Een eerder treffen is er in deze competitie nog niet geweest, dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *