Verliespartij voor Zwart Wit bij Steeds Hooger

Nadat Steeds Hooger afgelopen week ook een forse nederlaag had geleden tegen DKOD, leek deze wedstrijd een gelijkwaardige strijd te gaan worden. Toch was het Steeds Hooger die de wedstrijd naar zich toe kon trekken.

In de beginfase ging de wedstrijd ook daadwerkelijk gelijkwaardig op. Om beurten werd er gescoord en was er nog geen vuiltje aan de lucht. Steeds Hooger nam telkens de kleine voorsprong maar Zwart Wit kon blijven aanhaken. Tot op moment dat de rust in zicht kwam, zette de Apeldoornse ploeg een tandje bij en kon het Zwart Wit op een iets grotere achterstand zetten.

In de fase na rust bleef het lang stil aan de kant van Zwart Wit. Steeds Hooger wist verder uit te lopen en de Deldenaren hadden geen tegenoffensief. De scherpte in de afronding die Steeds Hooger in deze fase wel had, ontbrak bij Zwart Wit en kwam het simpelweg niet tot scoren. Met het eind in zicht kwam Zwart Wit zo nu en dan tot afronding, maar Steeds Hooger had de wedstrijd al naar zich toegetrokken. Met een eindstand van 22-16 keerde Zwart Wit zonder punten huiswaarts.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *