Uitgifte nieuwe kleding

Dankzij het ingevoerde kledingplan zullen wij vanaf aanstaande zaterdag in ons nieuwe tenue gaan spelen. Ieder spelend lid zal kleding ontvangen in zijn/haar maat. Vanaf dinsdag wordt tijdens de trainingen het “D.K.V. Zwart-Wit kledingplan formulier” uitgedeeld waarop staat aangegeven welke kleding de speler ontvangt en in welke maat.

Om de uitgifte van de kleding op zaterdag 19 april zo optimaal mogelijk te laten verlopen, vragen wij alle leden om vooraf het formulier te ondertekenen. Hiermee geeft u aan dat u akkoord gaat met het reglement, de te ontvangen kleding en de eenmalige incasso van € 15,-. Dit formulier kunt u overhandigen aan de coach bij de uitgifte van de kleding. Als u niet in de gelegenheid bent om zelf aanwezig te zijn bij de uitreiking van de kleding, neem dan contact op met de aanvoerder/coach.

Tijdens de uitreiking van de kleding op zaterdag 19 april zal de coach van elke speler zorgen dat dat hij/zij de juiste kleding ontvangt tegen inlevering van het formulier. In de bijlage vindt u het reglement, de wasvoorschriften en het D.K.V. Zwart-Wit kledingplan formulier.

Graag zien wij jullie tijdens de open dag op 19 april. Denken jullie overigens aan de opgave voor het buffet? Dit kan door vóór woensdag een e-mail te sturen naar korfbalzwartwit@live.nl.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *