Rudi Struijk en Imko Smit nog een jaar trainersduo selectie

Rudi Struijk en Imko Smit nog een jaar verder als trainersduo selectie D.K.V. Zwart-Wit

Zowel Rudi Struijk als Imko Smit zullen na goed overleg met het bestuur, selectie en de technische commissie van D.K.V. Zwart-Wit nog een jaar doorgaan als trainersduo van de selectie. Uit gesprekken bleek dat het wederzijdse vertrouwen er nog altijd is en dat er perspectief wordt gezien voor een succesvolle toekomst. Smit is een oudgediende bij de club en na zijn actieve tijd als speler al jaren actief als trainer van verschillende jeugd- en seniorenteams. Sinds vorig jaar is hij verantwoordelijk voor senioren 2. Struijk is inmiddels ook een bekend gezicht bij de Deldense korfbalvereniging en tekende wederom voor een jaar bij als hoofdtrainer van het eerste seniorenteam. 2021-2022 wordt zijn 5e seizoen. De trainingen vinden gezamenlijk plaats en worden door beide heren samen geleid.

D.K.V. Zwart-Wit is erg tevreden over de gang van zaken de laatste jaren. Het ledenaantal groeit en de resultaten zijn stabiel. Op het veld wordt er door senioren 1 al jaren in de 2e klasse gespeeld en sinds 2019 is dit na een verdiende promotie ook het geval in de zaalcompetitie. Voor de komende jaren ziet het er ook goed uit. Er komt een talentvolle lichting uit de A-junioren naar de senioren en het doel is dan ook gesteld om een stabiele club te zijn in de bovenste helft van de 2e klasse.

Met de aanstaande verhuizing naar Sportpark de Mors zal er na precies 100 jaar graskorfbal voor het eerst in de geschiedenis van het Deldense korfbal ook thuis worden gespeeld op kunstgras en wordt er een enorme stap voorwaarts gemaakt qua binnen faciliteiten. Al met al zijn alle randvoorwaarden voor een boeiende en bloeiende toekomst van de club hiermee gecreƫerd.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *