Programma barcompetitie 26 oktober

D.K.V. Zwart-Wit  neemt zaterdag 26 oktober Café de Boemel over. Wij organiseren op deze dag een aantal leuke activiteiten. Van elke verkochte consumptie komt een deel ten goede aan onze vereniging. Daarnaast kunnen we ook nog een extra geldprijs winnen: De sportverenigingen DEVOC en DHV organiseren namelijk ook ieder hun eigen barcompetitie. De vereniging met de meeste verkochte consumpties wint de grootste geldprijs. Komt dus allen!

 

PROGRAMMA (zaal open om 15:00)

 

15:30 uur: Hilarische spelletjesmiddag. Tijdens een twee uur durende spelmiddag zullen hilarische spelletjes voor jong en oud voorbij komen, uit het bekende televisieprogramma ‘De jongens tegen de meisjes’. Er zal in groepen van ongeveer 5 personen tegen elkaar worden gestreden, welke op de dag zelf worden gevormd. Om 15:30 gaan we van start. Zorg dat je dus iets eerder aanwezig bent.

-Voor wie: Alle leden vanaf de D, commissieleden, ouders, en anderen die een band hebben met Zwart-Wit mogen meedoen aan de hilarische spelletjesmiddag. Ook de jongste kinderen worden vermaakt, want er is een knutsel/spelletjeshoek aanwezig. Het hele gezin kan dus mee.

-Kosten: Gratis.

-Opgave: Geef je op door een e-mail te sturen naar Dorien Snel (dorien_snel@hotmail.com).

 

17:30 uur: Buffet. Als iedereen is bijgekomen van het lachen, kunnen we gaan genieten van een heerlijk buffet, dat wordt gemaakt door onze eigen ‘chefkok’ Jonne Rauch.

-Voor wie: Alle leden, commissieleden, ouders, en anderen die een band hebben met Zwart-Wit.

Kosten: €10,- per persoon. Leden uit de B en lager kunnen voor een bedrag van €5,- mee-eten. Betaling kan op de dag zelf. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan onze vereniging.

-Opgave: Geef je op door een e-mail te sturen naar Dorien Snel (dorien_snel@hotmail.com). Dit kan tot uiterlijk maandag 21 oktober!

 

18:45 uur: ADO Den Haag – FC Twente. Deze voetbalwedstrijd is op groot scherm te zien.

-Voor wie: Openbaar

-Kosten: Gratis

 

21:00 uur: BITTERSWEET in concert. De bekende band Bittersweet zal een knallend optreden verzorgen voor iedereen die wel van een feestje houdt. Deldenaar Pascal Groot Kormelink maakt hiervan deel uit als drummer. Let wel op: Vol is vol, dus kom niet te laat.

-Voor wie: Openbaar, dus neem al je familie en vrienden mee!

-Kosten: €2,- (aan de deur)

 

Wij hopen dat het een fantastische dag wordt, met een zo groot mogelijke bijdrage voor onze clubkas!

De Barcompetitie Commissie