Prijsuitreiking barcompetitie de Boemel

Vrijdag 7 februari is het dan zover. Dan zal bekend worden wie de Barcompetitie editie 2013 heeft gewonnen en welke vereniging welk bedrag  bij mag laten schrijven op de bankrekening van de club.

In de maanden september, oktober en november 2013 hebben 3 Deldense sportverenigingen deelgenomen aan de Barcompetitie die georganiseerd was door De Boemel. Een ontzettend leuk idee vonden de deelnemers want wanneer krijg je nu de beschikking over een café en waar je met de vereniging ook nog geld aan over kunt houden. De opzet was, organiseer met je vereniging een activiteit zodat er zoveel mogelijk mensen op af komen. Vanuit De Boemel werd een startbedrag beschikbaar gesteld om zo de eerste kosten te kunnen dekken. Van elk consumptiemuntje wat er tijdens deze avond binnen kwam, gaat een bepaald gedeelte terug naar de organiserende vereniging. Wie de meeste muntjes binnengehaald heeft, is dus de winnaar van de Barcompetitie die de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. De hoofdprijs is een geldbedrag die ten goede komt voor de clubkas. Ook voor de nummers twee en drie is een prijs beschikbaar gesteld.

Zaterdag 21 september was de Deldense Handbal Vereniging als eerste aan de beurt. Met ’s middags een keepersclinic en  aansluitend 2 oefenwedstrijden was het een mooi succes. Dit ook om zo de handbalsport onder de aandacht te brengen.

Zaterdag 26 oktober organiseerde de Deldense Korfbalvereniging  Zwart-Wit een heuse dag. ’s Middags een activiteit voor de jeugd, ’s avonds het programma voor de volwassenen met onder andere de band “Bitter Sweet”.

Vrijdag 15 november was dan de laatste deelnemer de Deldense Volleybalvereniging Devoc aan de beurt. Met als thema “Devoc Goes Wild West” werd menigeen uitgedaagd op plaats te nemen op de rodeostier die in de zaal stond. Met de muzikale ondersteuning van “K&N Drive-in-show” was dit ook een zeer geslaagde avond.

Wie er uiteindelijk gewonnen heeft, houden we nog even geheim. Dit wordt vrijdagavond 7 februari dus bekend gemaakt tijdens de feestavond met onder andere de topband “DA VINCI”. Ben je geen lid van een van de verenigingen maar wil je wel graag bij de feestavond aanwezig zijn, dit is natuurlijk mogelijk want het is een openbaar feest voor iedereen en de entree is gratis.

Poster prijsuitreiking barcompetitie

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *