Offday voor Zwart Wit tegen EKCA

Zwart Wit had afgelopen weekend de handen vol aan het Arnhemse EKCA. Geen enkel moment zaten de Deldenaren lekker in de wedstrijd. EKCA kon steeds verder uitlopen, wat uiteindelijk resulteerde in een overwinning voor de thuisploeg.

In het begin van de wedstrijd kon Zwart Wit nog enigszins bij blijven, maar het waren de Arnhemmers die het spel maakte. Echter liep Zwart Wit al snel achter de feiten aan. EKCA maakte er dankbaar gebruik van en mede hierdoor liepen ze uit naar een kleine voorsprong. Zwart Wit kwam er aanvallend ook niet aan te pas. Opgelegde kansen werden niet afgerond en met het achterverdedigen van EKCA had Zwart Wit eveneens de nodige moeite. De bezoekers keken bij rust tegen een 9-6 achterstand aan.

Zwart Wit nam in de tweede helft de eerste treffer voor rekening, maar kon het verschil nooit kleiner maken dan twee doelpunten. Ondertussen schakelde EKCA naar een hogere versnelling en wist het haar voorsprong verder uit te breiden. Wederom had Zwart Wit geen antwoord klaar liggen en scoorde het maar bij vlagen. Inmiddels was de voorsprong al zo hoog opgelopen, dat de Arnhemse ploeg geen moment in de gevarenzone kwam en vrijuit de wedstrijd kon uitspelen. Wanneer het laatste fluitsignaal had geklonken, stond er een eindstand van 20-14 op het scorebord.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *