Kom je afkoelen bij de open dag van Zwart-Wit?

Aanstaande zaterdag doet ook korfbalvereniging Zwart-Wit mee aan de open dag van sportpark de Mors. Natuurlijk wordt het een hele fanatieke, sportieve dag, maar we zorgen ook voor wat verkoeling.

De hele dag – Waterkorfbal Kangoeroe Klup
De jongste kinderen (tot en met 8 jaar) kunnen de hele dag meedoen met de Kangoeroe Klup. En dit keer is het wel heel speciaal, want we organiseren een ‘waterkorfbal Kangoeroe Klup’. Je kunt allerlei korfbalspelletjes in het water doen. En de enige, echte Zwart-Wit Kangoeroe is er natuurlijk ook!

13.00 – 14.00 – Korfbal clinic ouders
Alle ouders van onze korfballers worden uitgedaagd om mee te doen aan een korfbal clinic. Van 13.00 tot 14.00 uur even hard aan de bak, waarna je een verkoelend drankje in onze kantine kunt nuttigen. Geef je nog gauw op door een mail te sturen aan korfbalzwartwit@live.nl.

14.30 – 16.00 – Toppers van toen blind date priktoernooi
Om half 3 start het blind date priktoernooi! Geef je nu nog op: korfbalzwartwit@live.nl. Op de dag zelf hoor je aan wie je gekoppeld bent.

En verder …
Onze jeugdteams spelen allemaal een wedstrijd, de tenues worden uitgedeeld en er worden allerlei activiteiten op ons veld georganiseerd. Je broodje kaas smelt in de tas, daarom is vanaf 12.00 uur Puur Grieks aanwezig waar je een lekker broodje kunt kopen!

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *