Kledingplan

VRAGEN EN ANTWOORDEN KLEDINGPLAN

1. Waarom een kledingplan?
Met het kledingplan willen we twee dingen bereiken:

  • Alle teams zien er netjes en representatief uit.
  • Het biedt kansen om meerdere tenue-sponsoren aan te trekken en dus meer externe inkomsten. En dat is nodig, om onze club financieel gezien gezond te houden.

2. Waarom geen trainingspakken?
Het kledingplan omvat de shirts, broekje/rokje en sokken. Dus geen trainingspak en/of sporttas. Reden hiervoor is dat het anders te duur wordt.
Wel is het de bedoeling dat de selectie-spelers net als nu allemaal hetzelfde trainingspak en sporttas krijgen. Deze worden echter niet uit het kledingsplan bekostigd, maar bijvoorbeeld door rechtstreekse sponsoring.

3. Heb je straks de keus om wel of niet mee te doen?
Het kledingplan werkt alleen als alle leden ook meedoen. Als het kledingplan definitief doorgaat, is het dus niet mogelijk om daar individueel van af te wijken.

4. Hoe gaat het met de betalingen?
De kosten bedragen een eenmalige bijdrage van 15,00 euro en een maandelijks 1,75 euro. Als het plan definitief doorgaat, zullen we iedereen informeren over de betalingen.

5. Hoe ziet het tenue er straks uit?
We hebben nog geen keus gemaakt. Er zijn nog overleggen met meerdere kleding-aanbieders. Als het kledingplan definitief doorgaat, gaan we een soort ‘kledingcommissie’ opstellen. Deze commissie, met daarin leden uit verschillende teams, zal uiteindelijk helpen om het mooiste en best zittende tenue samen te stellen.

6. Zijn er meer verenigingen die met een kledingplan werken?
Ja, bijvoorbeeld voetbalverenigingen Rood Zwart uit Delden, en Wilhelminaschool uit Hengelo. Bij het opstellen van ons concept-kledingplan hebben we gekeken naar de diverse opties en ervaringen bij andere verenigingen. Dat maakt dat we denken nu een goed plan te kunnen presenteren.

Download hier de begeleidende informatie over het kledingplan:   [button type=”churchope_button” url=”http://www.dkvzwartwit.nl/wp-content/uploads/Kledingplan.pdf” target=”” button_color_fon=”#363636″ download=”1″ ]DOWNLOAD[/button]

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *