Kampioenschappen bij korfbalvereniging Zwart-Wit

Afgelopen zaterdag 16 mei zijn er maar liefst drie teams van korfbalvereniging Zwart-Wit kampioen geworden.

C1
Zaterdag 16 mei is de C1 van Zwart-Wit kampioen geworden in de vijfde klasse. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Juventa/GoedeOrde. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 3-2. Gelukkig was de C1 al kampioen, dus na afloop zat de vreugde er toch goed in bij de spelers, de coach en de toeschouwers.

E2
Het E2 team is op zaterdagochtend ook kampioen geworden. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de E3 van Zwart-Wit. De wedstrijd was tot de laatste minuut spannend, maar werd uiteindelijk met 4-3 verloren. Desondanks was het de E2 die zich op basis van eerdere resultaten tot kampioen kroonde. Dit werd na afloop uitbundig gevierd met de coaches en de ouders.

F2
Ook de spelers van de F2 mogen zich na dit weekend kampioen noemen. De laatste wedstrijd is gewonnen met een overtuigende 8-0. Na een goed seizoen met vijf gewonnen wedstrijden en maar één verloren wedstrijd zijn deze dames na het eerste, officiële seizoen al kampioen. Dit hebben zij na de tijd dan ook goed gevierd met het team en de ouders.

Zwart-Wit C1 kampioen Zwart-Wit E2 kampioen Zwart-Wit F2 kampioen

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *