Giga-Kangoeroedag bij korfbalvereniging Zwart-Wit

Zaterdag 18 april vond een gezellige, sportieve en zonnige Giga-Kangoeroedag plaats bij korfbalvereniging Zwart-Wit in Delden. Zo’n 30 jongens en meisjes van 4 tot en met 8 jaar namen deel aan verschillende korfbalspelletjes, om zo kennis te maken met korfbal. De enige échte gemengde sport!

Vanaf 10.00 uur waren er spannende jeugdwedstrijden te zien en werden er naast de Kangoeroeklup diverse activiteiten georganiseerd op het korfbalveld. Zo was er een springkussen, konden er mooie buttons gemaakt worden en stond er zelfgemaakte popcorn klaar. Als afsluiting ontvingen alle kinderen een échte Zwart-Wit goodiebag met leuke korfbalgadgets!

Heb je de Giga-Kangoeroedag gemist? Op zaterdag 16 mei van 10.30 tot 11.30 uur organiseert D.K.V. Zwart-Wit weer een Kangoeroeklup op het korfbalveld (Sportlaan 14) in Delden. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Kom langs en maak kennis met deze gezellige sport!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Berrie Jansen, korfbalzwartwit@live.nl of kijk op onze website: www.dkvzwartwit.nl. Graag tot zaterdag 16 mei!

Giga Kangoeroedag

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *