Gelijkspel voor Zwart Wit in laatste thuiswedstrijd

Op zondag 2 maart werd er in sporthal de Reiger de laatste thuiswedstrijd voor Zwart Wit gespeeld tegen de Enschedese ploeg EKC Nääs. De Deldenaren die goed begonnen aan de wedstrijd, wisten maar één punt binnen te slepen.

Zwart Wit kwam fel uit de startblokken en kwam al snel op een 3-0 voorsprong. Hier had Nääs geen antwoord op. Maar toen brak er een periode aan waarin Zwart Wit zelf niet wist te scoren en ook in de verdediging was men minder geconcentreerd. Hierdoor kon Nääs blijven aanhaken en pakte het af en toe haar scores mee. De thuisploeg hield de voorsprong bij rust en zocht de kleedkamers op met een 6-4 stand.

Ook na rust had Zwart Wit moeite om het eigen spel te spelen. Vaak was het dat de bezoekers de rebound in aanvallend, maar ook in verdedigend aspect hadden. Hierdoor was het voor Zwart Wit moeilijk om meerdere malen aan te kunnen leggen voor het schot. Aan het einde van de tweede helft was het zelfs Nääs dat op voorsprong kwam en was het Zwart Wit dat achter de feiten aanliep. Toch wisten de Deldenaren de stand elke keer recht te trekken. Zelfs kort voor het laatste fluitsignaal wist Zwart Wit bij 12-13 de stand weer recht te zetten. Uitslag van de wedstrijd: 13-13.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *