Eerste punten op het veld voor S1

wart Wit heeft zich op donderdagavond gerevancheerd voor de nederlaag tegen SDO tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen. Tegen DUKO uit Duiven werd een zwaar bevochten 14-13 overwinning geboekt. Na een spannende strijd scoorde Martijn Koster in de laatste minuut de winnende treffer waardoor de eerste punten van het seizoen een feit zijn.

De Deldenaren begonnen erg slap aan de wedstrijd en moesten toestaan dat de bezoekers langzaam de voorsprong uitbouwden. Zwart Wit had zelf het vizier niet op scherp staan en wist slechts drie treffers op het scorebord te zetten. Bij de rust stond de ploeg van trainer Rudi Struijk dan ook met 3-7 achter.

Na de pauze stond er een ander Zwart Wit op het veld. De ploeg was veel scherper en er kwam meer rust in het spel. Ook het schotpercentage lag veel hoger dan in het eerste bedrijf. Door een aantal treffers op rij, vond Zwart Wit weer aansluiting bij de gasten uit Duiven. Hierna volgde een minder periode en zorgden individuele fouten ervoor dat er geen afstand genomen kon worden van DUKO.

De overwinning kwam er uiteindelijk toch nog. Na een goede onderschepping in de verdediging werd er in de aanval niet lang nagedacht en scoorde Martijn Koster de winnende treffer. Het doelpunt viel in de laatste seconden van de wedstrijd waardoor de DUKO geen kans meer kreeg op langszij te komen.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *