Doorpassen nieuwe clubkleding

Zoals jullie wellicht hebben gehoord is op 12 februari volmondig ‘ja’ gezegd tegen de invoering van het kledingplan. D.K.V. Zwart-Wit zal dus definitief een kledingplan krijgen.

Een aantal mensen is erg druk bezig om te zorgen dat de kleding tijdens de open dag gepresenteerd kan worden. Zo vinden er nog gesprekken met (mogelijke) sponsoren plaats, worden de sponsorlogo’s verzameld voor de bedrukking en wordt nagedacht over het exacte aantal tenues dat onze vereniging nodig heeft.

Onderdeel hiervan is dat bij alle spelende leden en coaches juist passende kleding moet worden opgemeten. Dit is een aardige klus en zal worden gedaan tijdens de trainingen op dinsdag 18 en donderdag 20 maart. De leden zullen om de beurt even naar binnen worden geroepen om kleding te passen. Dit kan voor de jeugd betekenen dat je de training hiervoor even moet onderbreken, maar de trainers zijn hiervan op de hoogte. Voor de senioren en coaches is het overigens ook mogelijk om op zondag 23 maart vanaf 11:30 uur te komen passen.

Als alle maten bekend zijn kan de definitieve bestelling in week 13 geplaatst worden, waarna de kleding officieel gepresenteerd wordt tijdens de open dag op zaterdag 19 april. Hou deze dag alvast vrij in je agenda, want dit belooft een leuke dag te worden.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *