Atalante maatje te groot voor Zwart Wit

In de ontmoeting tussen de nummers één en twee, was Atalante een maatje te groot voor thuisspelende ploeg Zwart Wit. De ploeg uit Apeldoorn die nog ongeslagen was, behield die status ook na de gewonnen wedstrijd tegen Zwart Wit.

Hoewel erin de eerste helft niet veel werd gescoord uit velddoelpunten, gingen de scores gelijk op. Opmerkelijk was dan ook dat van de eerste tien doelpunten, acht scores vanaf de stip kwamen. Bovendien konden beide ploegen het elkaar moeilijk maken in de aanval, door goede druk uit te oefenen. Atalante wist via een 5-5 stand met 6-9 een voorsprong te pakken bij rust.

Na rust veranderde er niet zoveel aan het spelbeeld. Zwart Wit kwam moeilijk tot afronding en Atalante heerste in de paalzone. Na een periode te hebben gespeeld, kon Atalante een marge van vijf doelpunten creëren en had Zwart Wit geen grip meer op de wedstrijd. Toen het eindsignaal in zicht kwam, wisten de Deldenaren zo nu en dan wel eens te scoren, maar kwam het aanvallend in deze wedstrijd echt te kort om aansluiting te houden. Atalante bleef ruimschoots op voorsprong en won ook haar 5e wedstrijd met 10-15.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *