Afkoelen bij korfbalvereniging Zwart-Wit

Ook korfbalvereniging Zwart-Wit deed zaterdag 27 augustus mee aan de open dag van sportpark de Mors. Een geslaagde, gezellige, sportieve, warme en vooral zonnige dag!

Kangoeroe Klup
Onze zwart-wit kangoeroe had het lekker warm, maar dat mocht de pret niet drukken. De hele dag konden kinderen deelnemen aan ‘de waterkorfbal Kangoeroe Klup’. Verschillende korfbalspelletjes werden afgewisseld met een duik in een van de zwembadjes. Noteer vast in je agenda: op zaterdag 17 september van 10.00 tot 11.00 uur vindt de volgende Kangoeroe Klup op het korfbalveld van D.K.V. Zwart-Wit plaats. Alle kinderen van 4 t/m 8 jaar zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan allerlei verschillende korfbalspelletjes.

Oefenwedstrijd en blind date toernooi
Ook voor de eigen leden was er genoeg te doen! Zo hebben alle jeugdteams een oefenwedstrijd gespeeld, om alvast te wennen aan de wedstrijden. De ‘echte’ wedstrijden gaan namelijk al bijna beginnen! Voor de oudere leden werd een blind date priktoernooi georganiseerd. Op de dag zelf hoorde je aan wie je gekoppeld was. In tweetallen werd het ‘schottoernooi’ gespeeld. Het toernooi werd afgesloten met een spannende finale, gewonnen door Jorik Kamp en Lorenz Wiggers.Open dag 2016 kangoeroe

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *