Kangoeroe Klup Korfbalvereniging Zwart-Wit       

Alle kinderen (4-7 jaar) zijn van harte welkom bij de Kangoeroe Klup. Geregeld organiseert Korfbalvereniging Zwart-Wit een Kangoeroe Klup met leuke spelletjes en sportactiviteiten om kennis te maken met korfbal. Wij nodigen uw kind van harte uit om mee te doen. Op de Facebookpagina www.facebook.com/dkvzwartwit/ . De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig, maar mag wel.

Vervolg op schoolkorfbal

De Kangoeroe Klup is een leuk vervolg op het schoolkorfbal. Het afgelopen jaar heeft Zwart-Wit korfballessen gegeven op alle Deldense basisscholen. De kinderen waren allemaal erg enthousiast. En wij ook! Daarom organiseren we nu de Kangoeroe Klup.

Wat is de Kangoeroe Klup?

De Kangoeroe Klup is een soort spelletjescircuit, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Alle sport- en spelactiviteiten staan in het teken van vier kangoeroes.

  • Kangoeroe Scoro is erg goed in het gooien en vangen van de bal.
  • Jumper leert de kinderen allerlei springspelletjes.
  • Bij Spurt draait het vooral om snelheid en rennen.
  • En Funny verzint allemaal grappige en leuke coördinatiespelletjes.

Praktische punten

De kinderen kunnen het beste gymkleding meenemen of aan doen.

Ouders, verzorgers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om tijdens deze ochtend een kijkje te komen nemen op het sportveld. Voor iedereen staat een kop koffie klaar. Kunt u niet blijven kijken? Wilt u er dan voor zorgen dat uw kind uw telefoonnummer bij zich heeft?