Korfbalvereniging Zwart-Wit heeft de laatste jaren flink in de informatie-voorziening geïnvesteerd. Het is belangrijk om onze leden en natuurlijk de familieleden op de hoogte te houden van de zaken die zich binnen onze korfbalvereniging afspelen.

Nieuwsbrief

Als eerste heeft Zwart-Wit de nieuwsbrief, die eens in de twee of drie weken wordt uitgebracht. In de nieuwsbrief staan onder andere het wedstrijdprogramma, diverse mededelingen en de opstellingen van de jeugdteams. U kunt de nieuwsbrief altijd downloaden via onze website www.dkvzwartwit.nl.

Website

Zwart Wit beschikt sinds 1998 over een website www.dkvzwartwit.nl. Zwart-Wit behoorde tot de eerste korfbalverenigingen in Nederland, die het nut van een website inzagen. Afgelopen zomer is de website geheel vernieuwd en nog gebruiksvriendelijker geworden. Naast het laatste nieuws, diverse wedstrijdverslagen, competitieprogramma, staan elke zondagavond de uitslagen van de Zwart-Wit teams al op de website. Op de maandag worden de (voorlopige) standen bijgewerkt en tevens de uitslagen van de overige wedstrijden in de diverse Zwart-Wit poules. Daarnaast worden de foto’s van activiteiten en regelmatig een nieuwe poll op de website geplaatst.